Header
گوشی موبایل آنر مدل 9X دو سیم‌کارت، ظرفیت 128 گیگابایت با رم 6 گیگابایت
گوشی موبایل آنر مدل 9X دو سیم‌کارت، ظرفیت 128 گیگابایت با رم 6 گیگابایت
گوشی موبایل آنر مدل 9X دو سیم‌کارت، ظرفیت 128 گیگابایت با رم 6 گیگابایت
گوشی موبایل آنر مدل 9X دو سیم‌کارت، ظرفیت 128 گیگابایت با رم 6 گیگابایت
10+

گوشی موبایل آنر مدل 9X دو سیم‌کارت، ظرفیت 128 گیگابایت با رم 6 گیگابایت

برند:آنر
دسته‌بندی:گوشی موبایل
4.8از 12 رای
(12نظر)

ویژگی‌های ﻣﺤﺼﻮل :

  • شبکه های ارتباطی : 4G , 3G , 2G
  • حافظه داخلی : 128 گیگابایت
  • مقدار رم : 6 گیگ
  • پردازنده : Hisilicon Kirin 710F
  • دوربین : 3 ماژول دوربین
  • ویژگی‌های خاص : مجهز به حس‌گر اثرانگشت , مناسب عکاسی
توضیحات بیشتر
بازگشت کالا در گروه "گوشی موبایل" و با دلیل "انصراف از خرید"، فقط در صورت بازنشدن پلمب کالا امکان‌پذیر است.

ناموجود

متاسفانه این کالا موجود نیست. پایین صفحه می‌توانید کالاهای مشابه را ببیند.
۱۰ روز ضمانت بازگشت
پشتیبانی تا ۱۲ شب، حتی جمعه‌ها
تضمین اصالت کالا
امکان خرید اقساطی

شرکت‌های چینی در سالیان اخیر به یکی از قطب‌های تولیدکننده در جهان تبدیل شده‌اند. با وجود تحریم‌هایی که به واسطه جنگ تجاری بین چین و آمریکا بود، باز هم شرکت‌های چینی با سرعت به پیش می‌تازند. از بین این برندها، هوآوی و آنر توانسته‌اند با پشت سر گذاشتن چالش‌های فراوان، به بازیگران مهم این صنعت تبدیل شوند. با وجود تحریم‌های گوگل و محرومیت این شرکت‌ها از دریافت سرویس‌های موبایل، محصولات جدید چینی قادر به تامین اکثر سرویس‌های گوگل شده‌اند. گوشی آنر مدل (X9) در واقع نسلی جدید از نسخه پیشین است. این گوشی در مقایسه با نسخه (8X) تغییراتی قابل توجه داشته است. نمایشگر بزرگ‌تر و بدون بریدگی، دوربین سه‌گانه، باتری قوی‌تر و طراحی شیشه‌ای، از جمله به‌روزرسانی‌های این نسخه هستند.

البته در بخش چیپست و پردازنده‌های مرکزی که یکی از قطعات گران‌قیمت گوشی است، تغییرات چندانی را شاهد نیستیم. نسخه بازار چین این گوشی مجهز به تراشه کرین 810 است. حال که نسخه جهانی آن با کرین 710 اف تغذیه شده است. همچنین اضافه شدن دوربین اوتراواید و جابجا شدن حسگر اثر انگشت نیز از تغییرات مهم این گوشی هستند. حال لازم است با بررسی دقیق‌تر این گوشی دریابیم که چه ویژگی‌هایی باعث ترند شدن این گوشی در بازار شده است. همچنین خواهیم دید چه چیزی باعث استفاده این گوشی از سرویس‌های گوگل شده است! چیزی که در گوشی‌های چینی جدید دیگر شاهد آن نیستیم.

طراحی گوشی آنر مدل (9X)

شرکت آنر در طراحی مدل (9X) بریدگی بالای نمایشگر را حذف کرده است. دوربین سلفی این گوشی با استفاده از مکانیزم پاپ‌آپ طراحی شده است. این ویژگی، ظاهری مدرن و جذاب به این گوشی بخشیده است. به این صورت که با انتخاب دوربین سلفی، شاهد بالا آمدن دوربین سلفی از دریچه بالای گوشی هستیم. طراحی مدرن این گوشی، یکی از تغییرات مهم آن در مقایسه با نسخه (8X) است. حاشیه اطراف نمایشگر تقریباً نازک است. به طوری که صفحه نمایشگر چیزی حدود 84٫3 درصد از فضای جلوی گوشی را می‌پوشاند. قاب پشتی دستگاه نیز از جنس پلاستیک است. در مورد جنس شیشه استفاده شده در آن نیز اطلاعاتی ارائه نشده است.

این گوشی در دو رنگ مشکی و آبی کبود تولید شده است. نسخه آبی این گوشی با الگویی در پشت همراه است که با تکان دادن گوشی در نور مشاهده می‌شود. اما در این گوشی خبری از چراغ اعلان‌ها نیست. این گوشی ابعادی معادل با 163٫5 در 77٫3 در 8٫8 دارد و وزن آن 197 گرم است. گوشی آنر مدل (9X) یک گوشی سبک به حساب نمی‌آید. نمایشگر آن نیز نسبتاً بزرگ است و ابعادی معادل با 6٫59 اینچ دارد. بنابراین نمی‌توان این گوشی را آن‌چنان خوش‌دست دانست. لغزنده بودن گوشی نیز چندان نگران‌کننده نیست. اما برای محافظت بیشتر از آن بهتر است که از قاب محافظ استفاده شود. بسته‌بندی این گوشی همراه با یک قاب شفاف است. شیشه جلو نیز به صورت پیش‌فرض مجهز به یک محافظ شیشه‌ای است.

کلیدهای پاور و تنظیم صدا در لبه سمت راست و در مکانی مناسب قرار دارند که دسترسی به آ‌ن‌ها راحت است. جک 3٫5 میلی‌متری و درگاه (USB Type-C) و خروجی اسپیکر نیز در لبه پایینی جای گرفته‌اند. لبه بالای دستگاه نیز علاوه بر دوربین سلفی، محل استقرار درگاه سیم‌کارت‌هاست. حسگر اثر انگشت گوشی نیز در قاب پشتی قرار دارد.

صفحه نمایشگر

گوشی آنر مدل (9X) نمایشگری به ابعاد 6٫59 با گوشه‌های گرد دارد. پنل نمایشگر آن از نوع (LCD LTPS IPS) است و خبری از بریدگی در آن نیست. در صفحه نمایش، زبانه و بریدگی دوربین سلفی وجود ندارد. از این رو، دوربین سلفی به حالت پاپ‌آپ در لبه بالایی گوشی تعبیه شده است. این صفحه نمایشگر با دقت (Full HD) و نسبت تصویر 19:5٫9 دارای تراکم پیکسلی 391 پیکسل بر اینچ است. شرکت هوآوی اطلاعات دقیقی از جنس شیشه صفحه نمایشگر نزده است. رزولوشن این نمایشگر معادل با 2340 در 1080 پیکسل است و با تراکم پیکسلی بالا، تصاویری شفاف با دقت زیاد را نشان می‌دهد.

روشنایی صفحه، رنگ و کنتراست

روشنایی گوشی آنر مدل (9X) می‌تواند تا 445 نیت برسد. این عملکرد در حالت خودکار قابل قبول است. هرچند که روشنایی رنگ مشکی در این میزان بیش از حد است و باعث کاهش کنتراست می‌شود. کمترین روشنایی صفحه نمایشگر نیز معادل با 2٫2 است. استفاده از (Eye Comfort) در این گوشی باعث شده است که به‌کارگیری گوشی در فضای تاریک نیز به راحتی صورت گیرد.

خوانایی صفحه نمایشگر در روشنایی روز و در معرض تابش نور آفتاب نیز قابل قبول است. در زیر نور مستقیم آفتاب نیز مشکل چندانی برای تماشای محتوا وجود نخواهد داشت. برای تنظیمات و دمای رنگ‌های صفحه نمایش نیز دو حالت (Normal) و (Vivid) تعبیه شده‌اند. این گوشی در نشان دادن رنگ‌های (sRGB) عملکردی قابل قبول دارد. حالت ویوید نیز رنگ‌هایی شفاف‌تر و زنده‌تر تولید می‌کند. هرچند که در این حالت باید انتظار ته‌مایه‌هایی از رنگ سفید و آبی نیز در تصاویر باشیم.

در کل، صفحه نمایشگر این گوشی با توجه به رده‌ای که در آن قرار دارد، قابل قبول است. اما باید در نظر داشت که اگر از مخاطبان حرفه‌ای محتواهای چندرسانه‌ای هستید، انتخاب گزینه‌ای که مجهز به صفحه نمایشگر (OLED) باشد بهتر خواهد بود. اما گوشی آنر مدل (9X) تمام نیازهای ضروری را برطرف خواهد کرد.

سخت‌افزار، بازدهی و عملکرد

مشخصات فنی و سخت‌افزاری گوشی آنر مدل (9X) تفاوت چندانی با دیگر میان‌رده‌های هوآوی ندارد. گوشی آنر مدل (9X) مجهز به چیپ‌ست میان‌رده کرین 710 اف است. این چیپ‌ست بر اساس پردازش 12 نانومتری تولید شده است. پردازنده هشت هسته‌ای آن متشکل از چهار هسته کورتکس (A73) با سرعت 2٫2 گیگاهرتز و 4 هسته کورتکس (A53) با سرعت 1٫7 گیگاهرتز است. پردازنده گرافیکی این گوشی نیز از نوع (Mali-G51 MP4) است. مدل بین‌المللی گوشی (Honor 9X) با 6 گیگابایت حافظه رم ارائه می‌شود و ظرفیت حافظه ذخیره‌سازی آن نیز 128 گیگابایت می‌باشد.

بر خلاف پردازنده‌هایی قدرتمند همچون (Snapdragon 710) که از هسته‌هایی مثل (A75) یا (A55) بهره می‌برند، این تراشه‌ از هسته‌هایی ضعیف‌تر تشکیل شده است. وجود رم 6 گیگابایتی می‌تواند تا حد زیادی باعث آسودگی خاطر کاربران شود. با وجود چنین حافظه رم می‌توان مطمئن بود که گوشی در پردازش کارهای موازی به مشکلی برخورد نمی‌کند. از طرفی امکان افزایش فضای ذخیره‌سازی با استفاده از کارت حافظه وجود دارد. درگاه کارت حافظه مشترک با اسلات سیم کارت دوم است که تا سقف 512 گیگابایت می‌تواند افزایش یابد.

در گوشی هوشمند میان‌رده آنر (9X) حالت‌های مختلفی برای میزان استفاده از توان پردازشی دستگاه تعبیه شده است. برای استفاده از نهایت توان پردازشی دستگاه، حالت (Performance Mode) وجود دارد. این حالت باعث استفاده از نهایت توان پردازشی می‌شود. قرار دادن گوشی در این حالت باعث تخلیه سریع‌تر باتری و نیز داغ شدن دستگاه می‌شود. به صورت پیش‌فرض، حالت مصرف انرژی روی (Balanced Mode) است. این حالت با انجام تحلیل‌هایی از روند استفاده از دستگاه، می‌تواند میزان مصرف انرژی و توان دستگاه را روی بهترین حالت قرار دهد. استفاده از گوشی آنر مدل (9X) برای استفاده‌های عادی تا نیمه‌سنگین مناسب است. می‌توان بسیاری از بازی‌های محبوب امروزی را روی آن اجرا کرد و کمتر شاهد لگ زدن دستگاه بود.

نرم‌افزار، رابط کاربری و سیستم عامل

گوشی جدید آنر مدل (9X) از نسخه اندروید 8 پای با رابط کاربری (EMUI) توسعه یافته است. رابط کاربری گوشی‌های هوآوی و آنر، از پرطرفدارترین‌ها در بین کاربران هستند. بنابراین اگر تجربه‌ای در استفاده از گوشی‌های آنر یا هوآوی دارید، این رابط کاربری برای شما مناسب خواهد بود. نکته خوب و قابل توجه برای کاربران، دسترسی به امکانات ابزارهای گوگل در این گوشی است. در گوشی آنر (9X) می‌توانید دسترسی به گوگل‌پلی داشته باشید و نگران نصب برنامه‌های ضروری‌تان نباشید. اپلیکیشن‌های ضروری نیز به صورت پیش‌فرض روی گوشی نصب شده‌اند و امکان حذف چند مورد از آن‌ها نیز وجود دارد.

در این گوشی خبری از قابلیت تشخیص چهره نیست که البته درباره یک گوشی میان‌رده خبر بدی نیست. بخش اعلانات در رابط کاربری گوشی، طراحی بهتری پیدا کرده است. نسخه (Pie) اندروید شباهت زیادی به نسخه خام آن دارد. اما با این وجود، این رابط کاربری تا رسیدن به نسخه‌های پرطرفدار اندروید، فاصله زیادی دارد. دسترسی به اپلیکیشن‌ها با حرکت افقی کارت‌ها در صفحه امکان‌پذیر است. اسکرین‌شات از صفحات نیز در بالای کارت‌ها تعبیه شده است. ژست‌های حرکتی نیز به پختگی نرسیده است و از این رو، می‌توان یک امتیاز منفی برای رابط کاربری در نظر گرفت. دکمه‌های ناوبری دستگاه نیز به صورت سنتی تعبیه شده‌اند.

بزرگ بودن ابعاد گوشی یکی از مسائلی است که دسترسی به اعلانات را اندکی مشکل کرده است. بنابراین، آنر در طراحی این گوشی روند دیگری را برای اعلانات پیش گرفته است. نمایش، بستن یا حذف اعلانات از طریق (Swipe) و ضربه زدن روی حسگر اثر انگشت ممکن می‌باشد. از طرفی، امکان تغییر انیمیشن حرکت آیکون‌ها در صفحه هوم نیز وجود دارد. ضبط ویدیو از صفحه نمایشگر، تغییر حالت مصرف باتری و امکان تغییر رزولوشن، از دیگر قابلیت‌های مهم گوشی آنر مدل (9X) هستند.

دوربین سه‌گانه

گوشی آنر مدل (9X) سیستم دوربین مشابه با گوشی هوآوی مدل (P30 Lite) دارد. دوربین این گوشی از لنز سه‌گانه بهره‌مند است. لنز اصلی کیفیت 48 مگاپیکسل داشته و با دریچه دیافراگم (f/1.8) و امکان فوکوس خودکار و تشخیص فاز طراحی شده است. یک لنز فوق عریض 8 مگاپیکسلی با فوکوس ثابت و نیز یک لنز 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق نیز در این گوشی جای داده شده‌اند. این لنزها در یک ردیف عمودی در گوشه بالای سمت چپ قاب پشتی جای دارند. فلش (LED) نیز در زیر این ماژول تعبیه شده است.

دوربین اصلی گوشی آنر (9X) مجهز به حسگر 48 مگاپیکسلی است که از فیلتر (Quad Bayer) جهت ترکیب پیکسل‌ها استفاده می‌کند. به این صورت که تصویر نهایی با کیفیت 12 مگاپیکسل و با پارازیت و نویز کمتر می‌باشد. هرچند که کاربران می‌توانند در شرایط نوری مناسب، تصاویری با کیفیت 48 مگاپیکسل نیز بگیرند.

این گوشی همچنین مجهز به هوش مصنوعی در دوربین است. هوش مصنوعی قادر به شناسایی 22 دسته‌بندی مختلف از صحنه‌هاست. به این ترتیب، تنظیم پارامترهای مختلف دوربین بر اساس دسته‌بندی مورد نظر انجام خواهد شد. خاموش و روشن کردن قابلیت هوش مصنوعی دوربین نیز از طریق تاگل نمایاب ممکن است.

جنبه مهم دیگر دوربین این گوشی، حالت (Night Mode) برای عکاسی در شب است. نتیجه ثبت تصاویر در شب قابل قبول است. هرچند که این روند با محدودیت‌هایی همراه است. حالت عکاسی در شب با نورپردازی مصنوعی طولانی که با انباشت چند فریم برای جمع‌آوری نور است صورت می‌گیرد. این روند چیزی حدود 4 ثانیه طول می‌کشد. بنابراین بهترین حالت برای عکاسی در شب، استفاده از پایه برای گوشی است. چرا که لازم است ثبت تصویر در این حالت بدون لرزش دست باشد.

رابط کاربری، دوربین سلفی و تشخیص عمق

اپلیکیشن دوربین‌ گوشی آنر مدل (9X) نیز همچون نسخه‌های قبلی است. حالت‌های مختلفی برای این دوربین طراحی شده است که همگی تا حد زیادی خوب عمل می‌کنند. عکاسی پرتره، حالت (Aperature)، عکاسی در شب و حالت (ISO) از قابلیت‌های این رابط کاربری هستند. عکاسی پرتره توسط این دوربین نیز به خوبی انجام می‌شود. دوربین 2 مگاپیکسلی با امکان تشخیص عمق قادر به جدا کردن سوژه از پس‌زمینه است و این کار را نیز نسبتاً خوب انجام می‌دهد. هرچند که در برخی موارد شاهد خطاهایی هستیم.

عکس‌های سلفی این گوشی نیز توسط دوربین سلفی پاپ‌آپ آن انجام می‌شود. فوکوس دوربین سلفی همواره ثابت است. در صورتی که فاصله سوژه از دوربین سلفی مناسب باشد، کیفیت عکس‌ها خوب خواهند بود. همچنین که امکان محو کردن پس‌زمینه را نیز خواهید داشت. دوربین فیلم‌برداری این گوشی قادر است فیلم‌هایی با کیفیت (Full HD) و با نرخ 30 یا 60 فریم بر ثانیه ضبط کند. البته که هیچ یک از این قابلیت‌ها مجهز به لرزش گیر تصویر نیستند.

باتری و شارژدهی

گوشی آنر مدل 9 ایکس مجهز به باتری نسبتاً حجیمی است. این باتری با ظرفیت 4000 میلی‌آمپر به عنوان یک ظرفیت مناسب برای بسیاری از دستگاه‌ها به شمار می‌رود. به خصوص که در اینجا با یک گوشی میان‌رده روبرو هستیم. ادعای شرکت بر این است که این گوشی قادر به پخش 120 ساعت موسیقی، 13 ساعت ویدیو، 24 ساعت مکالمه و 8 ساعت بازی است. هرچند که این آمار دقیق نیست، اما میزان شارژدهی آن واقعاً خوب است. این باتری مجهز به شارژ سریع نیست و شاید یکی از ایرادات وارد به آن نیز همین باشد. همچنین که شارژ 10 واتی این گوشی نیز یکی دیگر از مشکلات آن است. با این شارژر مدت زمان زیادی را برای پر شدن ظرفیت باتری باید سپری کرد. اما پس از شارژ کامل می‌تواند مدت نسبتاً طولانی را روشن بماند.


گزارش قیمت بهتر برای این محصول
گوشی موبایل آنر مدل 9X دو سیم‌کارت، ظرفیت 128 گیگابایت با رم 6 گیگابایت

گوشی موبایل آنر مدل 9X دو سیم‌کارت، ظرفیت 128 گیگابایت با رم 6 گیگابایت

تومان

قیمت مشاهده شده توسط شما

تومان
نمودار تغییر قیمت
گوشی موبایل آنر مدل 9X دو سیم‌کارت، ظرفیت 128 گیگابایت با رم 6 گیگابایت
انتخاب رنگ